Lijekovi na recept

Nalazite se na stranicama s opštim podacima. Za pristup stručnim podacima morate se .

Proizvodi

 1. NAKLOFEN DUO kapsule, tvrde

  NAKLOFEN DUO kapsule, tvrde (diklofenak)

  Diklofenak je nesteroidni antireumatik. Djeluje analagetski, protuupalno i antipiretski. Inhibira djelovanje enzima ciklooksigenaze i time sintezu prostaglandina. Namijenjen je liječenju svih oblika reumatskih bolesti i olakšavanju različitih bolova.
 2. NAKLOFEN otopina za injekcije

  NAKLOFEN otopina za injekcije (diklofenak)

  Diklofenak je nesteroidni antireumatik. Djeluje analagetski, protuupalno i antipiretski. Inhibira djelovanje enzima ciklooksigenaze i time sintezu prostaglandina. Namijenjen je liječenju svih oblika reumatskih bolesti i olakšavanju različitih bolova ….
 3. NALGESIN FORTE filmom obložene tableta

  NALGESIN FORTE filmom obložene tableta (naproksen)

  Naproksennatrij je nesteroidni analgetik. Zahvaljujući protuupalnom učinku indiciran je za liječenje reumatoidnog artritisa, osteoartroze, akiloznog spondilitisa i akutnog gihta. Također je namijenjen za brzo i dugotrajno liječenje simptoma dismenoreje te pri akutnim poremećajima mišićno-koštanog sistema.
 4. NOLICIN filmom obložene tablete

  NOLICIN filmom obložene tablete (norfloksacin)

  Lijek za liječenje infekcija uzrokovanih po Gramu negativnim bakterijama i po Gramu pozitivnim bakterijama. Liječenje nekompliciranih i kompliciranih, akutnih i kroničnih infekcija donjih mokraćnih putova.
 5. NOLPAZA gastrorezistentne tablete

  NOLPAZA gastrorezistentne tablete (pantoprazol)

  Aktivna supstanca u Nolpazi je pantoprazol, koji je inhibitor protonske pumpe. Pantoprazol se primjenjuje u liječenju peptičnih poremećaja vezanih uz pojačanu sekreciju kiseline. Termin peptičnog poremećaja u sekreciji kiseline odnosi se na skupinu poremećaja koji pogađaju gastrointestinalni (GI) trakt, u kojem želučana kiselina igra glavnu ulogu u razvoju bolesti i simptoma. U ove poremećaje spadaju: gastroezofagealna refluksna bolest (GERB) i njezine komplikacije (npr. erozivni ezofagitis, strikture, Barretov ezofagus), peptični ulkus (PU), gastroduodenalna oštećenja sluznice i druge komplikacije uzrokovane medikacijom (nesteroidni protuupalni lijekovi (NSAID)) i Zollinger-Ellisonov sindrom te druga patološka stanja hipersekrecije. 
 6. NOLPAZA prašak za otopina za injekcije

  NOLPAZA prašak za otopina za injekcije (pantoprazol)

  Aktivna supstanca u Nolpazi je pantoprazol, koji je inhibitor protonske pumpe. Pantoprazol se primjenjuje u liječenju peptičnih poremećaja vezanih uz pojačanu sekreciju kiseline. Termin peptičnog poremećaja u sekreciji kiseline odnosi se na skupinu poremećaja koji pogađaju gastrointestinalni (GI) trakt, u kojem želučana kiselina igra glavu ulogu u razvoju bolesti i simptoma.

Opisi lijekova i drugih proizvoda služe upoznavanju njihovih osobina i nisu prodajni katalog.

Tekst opisuje lijek koji se može izdavati isključivo na recept. Prikladnost primjene lijeka kod pojedinog bolesnika može procijeniti samo ljekar. Za sve dodatne informacije obratite se svom ljekaru ili farmaceutu.

Prijava neželjenih dejstava
Ukoliko želite prijaviti neželjena dejstva lijeka, molim vas da ispunite niže navedeni obrazac.