Područja rada

U Krki želimo čuti što kažu stručnjaci iz različitih polja. Glavne profesije koje tražimo jesu ljekarnici, kemičari, liječnici, veterinari, mehanički inženjeri, električari, informatički inženjeri i ekonomisti. Naš rad ima velik raspon – pogledajte što Krkini zaposlenici imaju reći.

MARKETING

MARKETING


Odjel za marketing i naša velika marketinško-prodajna mreža u Sloveniji i inozemstvu pripremaju, upravljaju i provode Krkine marketinške aktivnosti. Pritom pridonosimo etabliranju Krkinih robnih marki.

Više
PRODAJA

PRODAJA


Odjel prodaje brine se za distribuciju proizvoda te osigurava optimalnu uspješnost prodaje na temelju tržišne potražnje.

VIŠE
REGISTRACIJA PROIZVODA

REGISTRACIJA PROIZVODA


Odjel novih proizvoda nadgleda projekte od razvoja novog proizvoda do odobrenja za stavljanje u promet, a kulminira plasiranjem na tržište te osigurava da Krkini proizvodi imaju konkurentan položaj na tržištu.

VIŠE
UPRAVLJANJE KVALITETOM

UPRAVLJANJE KVALITETOM


Uvodimo, održavamo i nadziremo sustav upravljanja kvalitetom i njegovu usklađenost s važećim zakonodavstvom na području lijekova u Sloveniji, zemljama članicama EU-a i svim drugim zemljama u kojima Krka stavlja svoje proizvode u promet.

VIŠE
PROIZVODNJA

PROIZVODNJA


Ljekarnik, kemijski tehnolog ili kemijski inženjer u proizvodnji farmaceutskih ili djelatnih tvari uvijek obavlja dužnosti tehnologa, bez obzira na svoje radno mjesto. Njegov je posao osigurati ponovljivu proizvodnju industrijskih razmjera za visokokvalitetne, sigurne i učinkovite lijekove sa svom  relevantnom popratnom dokumentacijom.

VIŠE

Istražite više

Multiparty banner 1

ZAŠTO RADITI U KRKI?

Stojimo rame uz rame kako bismo njegovali okolinu izgrađenu na uzajamnom povjerenju, poštovanju, suradnji, cjeloživotnom učenju i odgovornom stavu prema poslu koji radimo.

VIŠE

PRIDRUŽITE NAM SE

Trenutno slobodna radna mjesta.

VIŠE

ODRŽIVOST

Možemo se smatrati uspješnima samo ako naš uspjeh pozitivno utječe na okoliš i zajednicu.

VIŠE