Proizvodimo visokokvalitetne inovativne generičke farmaceutske proizvode na recept, bezreceptne proizvode i proizvode za zdravlje životinja. Naš portfelj upotpunjen je lječilišnim i turističkim uslugama Terma Krka.

Naši su vodeći proizvodi generički farmaceutski proizvodi koji se izdaju na recept, a u prometu su pod našim robnim markama.

Prodaja farmaceutskih proizvoda na recept čini više od 80% ukupne prodaje.

      Bezreceptni proizvodi,9.9
Proizvodi za zdravlje životinja,5.8
Farmaceutski proizvodi na recept,81.7
Lječilišta i turističke usluge,2.6
    

Prodaja farmaceutskih proizvoda na recept čini više od 80% ukupne prodaje.

FARMACEUTSKI PROIZVODI ZA LIJEČENJE NAJČEŠĆIH BOLESTI NAŠEG DOBA

Jasno nam je da se društveni razvoj ogleda u potrebi za lijekovima i zdravstvenoj skrbi za sve ljude, stoga su naši glavni proizvodi farmaceutski proizvodi na recept za najčešće bolesti našega doba. Glavni nam je fokus na farmaceutskim proizvodima za liječenje kardiovaskularnih bolesti, bolesti središnjeg živčanog sustava, probavnog trakta i metabolizma.

Novi, sofisticirani pristupi i metode primijenjene u fazama razvoja omogućuju nam da razvijamo lijekove u kompleksnim farmaceutskim oblicima i čine ih „prvim pokretačima“ (engl. first movers). Zahvaljujući našim inovativnim postupcima, naši su proizvodi maksimalno napredni, ispunjavaju najstrože standarde kvalitete i dostupni su po pristupačnim cijenama.

Više od 90% naših proizvoda prodaje se na tržištima izvan Slovenije.

      Regija Slovenija,6.3
Regija jugoistočne Europe,13.9
Regija istočne Europe,33.0
Regija srednje Europe,22.1
Region West Europe,20.5
Regija prekomorskih tržišta,4.2
    

Više od 90% naših proizvoda prodaje se na tržištima izvan Slovenije.

Vodeći smo farmaceutski proizvođač u regiji Slovenije, koja je naše domaće tržište.

U regiji srednje Europe Poljska je naše vodeće ključno tržište, a slijede je ključna tržišta Češke Republike, Mađarske i Slovačke te ostala tržišta Litve, Latvije i Estonije.

U regiji istočne Europe naše je vodeće ključno tržište Ruska Federacija, a slijedi je ključno tržište Ukrajine. Ostala su tržišta te regije Uzbekistan, Kazahstan, Bjelorusija, Moldavija, Mongolija, Azerbajdžan, Gruzija, Armenija, Kirgistan, Tadžikistan i Turkmenistan.

U regiji jugoistočne Europe naše je najveće ključno tržište Rumunjska, a nakon nje ključno je tržište Hrvatska. Ostala su tržišta te regije Srbija, Bugarska, Sjeverna Makedonija, Bosna i Hercegovina, Kosovo, Albanija, Crna Gora i odnedavno Grčka.

U regiji zapadne Europe naše je najveće tržište Njemačka. Slijede je Skandinavija, Španjolska, Italija, Francuska, Portugal, Ujedinjeno Kraljevstvo, Benelux, Irska i Austrija.

U regiji prekomorskih tržišta, Krkini proizvodi dostupni su na Bliskom istoku, na Dalekom istoku i u Africi. Također smo prisutni u nekim zemljama Srednje Amerike.

Istražite više

Multiparty banner 1

PROIZVODI

Omogućujemo sigurno i učinkovito liječenje visokokvalitetnim lijekovima.

Više

NAŠA POSTIGNUĆA

Naš način razmišljanja orijentiran na razvoj rezultira brojnim inovativnim rješenjima i postignućima.

VIŠE

ZNANOST I TEHNOLOGIJA

Povjerenje u Krkine lijekove započinje u našim razvojnim laboratorijima i proizvodnim postrojenjima.

VIŠE