Krka je postala sinonim kvalitete jer je kvaliteta temelj na kojem razvijamo i proizvodimo svoje proizvode. Kvaliteta ima stratešku važnost te nam donosi prednost pred konkurencijom.

Kvaliteta je uklopljena u svaki aspekt naših proizvoda tijekom njihova životnog ciklusa

Vrhunska kvaliteta proizvoda glavni je prioritet svih Krkinih zaposlenika. Pažljivo pratimo proizvode tijekom cijelog životnog ciklusa – od njihova razvoja do stavljanja u promet te tijekom njihova vijeka trajanja.

Analize su bitan dio osiguranja kvalitete. Provodimo ih u najnaprednijim laboratorijima. Provjeravamo sve sirovine i gotove proizvode, i one proizvedene u Krki i one koje nam dobavljaju naši partneri. Stalno optimiziramo radne procese i povećavamo laboratorijske kapacitete kako bismo osigurali da svoje proizvode možemo isporučiti tržištima na vrijeme.

Pažljiv odabir sirovina

Sustav kvalitete primjenjuje se već prilikom inspekcije sirovina upotrebljavanih u proizvodnji gotovih proizvoda (djelatnih tvari, pomoćnih tvari, materijala za pakiranje). Provodimo reviziju nad svojim dobavljačima i procjenjujemo rizike. Ispitujemo sirovine u laboratorijima za kontrolu, a odgovorne osobe provjeravaju njihovu kvalitetu i odobravaju njihovu uporabu u proizvodnji.

Proizvodnja pod mikroskopom

Proizvodnja djelatnih tvari i gotovih farmaceutskih proizvoda odvija se u skladu s propisanim postupcima, kojih se strogo pridržavamo. Sva naša proizvodna postrojenja i oprema imaju odgovarajuće kvalifikacije, a naše osoblje visoke razine vještina. Pomno nadziremo proizvodnju svake serije proizvoda te pregledavamo sve dokumente povezane s proizvodnjom i analizom. Na temelju toga možemo potvrditi da su naši proizvodi proizvedeni u skladu s propisanim postupcima i smjernicama o dobroj praksi te da ispunjavaju zahtjeve odobrenja za stavljanje u promet.

Ispitivanje prije stavljanja proizvoda u promet

Sve proizvedene serije proizvoda ispituju se u skladu sa standardima dobre proizvođačke prakse i registracijskim zahtjevima. Ispituju ih kvalificirane osobe za puštanje pojedinačnih serija u promet. Njihovo ispitivanje u obzir uzima zakone zemalja u kojima se naši proizvodi stavljaju u promet. Kada se potvrdi kvaliteta proizvoda, inventar se pušta iz skladišta te se proizvodi pripremaju za transport veletrgovcima ili klijentima.

Od povratnih informacija do poboljšanja

Pratimo povratne informacije s naših tržišta te sigurnost naših proizvoda u svakodnevnoj uporabi i potvrđujemo njihovu kvalitetu tijekom cijelog njihova roka trajanja. Naši su nam pacijenti uvijek na prvome mjestu, od analize njihovih potreba tijekom razvoja proizvoda do praćenja njihovih iskustava kada ih počnu primjenjivati. To je naš način da zadržimo njihovo povjerenje, dok istodobno zadržavamo položaj jednog od vodećih generičkih proizvođača na svijetu. Briga za sigurnost i kvalitetu proizvoda nikada ne prestaje.

Istražite više

Multiparty banner 1

SUVREMENA TEHNOLOGIJA

Naši lijekovi proizvode se koristeći suvremenu tehnologiju u tvornicama u Sloveniji i diljem svijeta.

Više

PROIZVODI

Omogućujemo sigurno i učinkovito liječenje visokokvalitetnim lijekovima.

Više

ODRŽIVOST

Možemo se smatrati uspješnima samo ako naš uspjeh pozitivno utječe na okoliš i zajednicu.

Više