Proizvodnja gotovih proizvoda

Proizvodimo kvalitetne lijekove, u skladu s potrebama tržišta. Da bismo ispunili taj cilj, brzo odgovaramo na promjenjive zahtjeve tržišta i stalno poboljšavamo procese proizvodnje u svim podružnicama Krka grupe i drugim ugovornim lokacijama proizvodnje.

Uvodimo napredne tehnološke procese kako bismo bili usklađeni sa zakonodavstvom koje regulira proizvodnju gotovih proizvoda. Već neko vrijeme povećavamo svoje proizvodne kapacitete i poboljšavamo ekonomičnost procesa Krka grupe.

PROIZVODNJA KRKINIH LIJEKOVA

odvija se u suvremenim proizvodnim postrojenjima u Sloveniji i diljem svijeta.

Oko 3000 zaposlenika u devet tvornica u Sloveniji, četiri tvornice u inozemstvu i drugim ugovornim proizvodnim lokacijama diljem svijeta proizvode kvalitetne, sigurne i učinkovite lijekove.

Optimalno korištenje raspoloživim resursima u Krka grupi omogućuje nam da proizvodimo nekoliko milijardi proizvoda u svim krutim farmaceutskim oblicima koji se upotrebljavaju u suvremenom liječenju. Također proizvodimo polukrute, tekuće i sterilne farmaceutske oblike.

PROIZVODIMO VIŠE OD 16 MILIJARDI TABLETA I KAPSULA GODIŠNJE

3.80 2002 5.90 2005 7.90 2008 9.70 2011 12.00 2014 13.90 2017 16.20 2021 16.90 2022

* Proizvodnja tableta i kapsula u milijardama komada

Jamčimo visoku kvalitetu i ekonomičnost svojih proizvodnih procesa, tako što redovito povećavamo svoje proizvodne kapacitete i unaprjeđujemo svoje sustave.

Posebnu pozornost posvećujemo digitalizaciji. Uveli smo elektroničko planiranje, dokumentaciju o proizvodnji i povezanu automatizaciju te rad bez uporabe papira. Digitalizacija i robotizacija omogućuju nam da brzo i adekvatno odgovorimo na zahtjeve tržišta. Uveli smo sustav sljedivosti proizvoda te sustav prevencije ulaska krivotvorenih lijekova u zakoniti opskrbni lanac (u skladu s takozvanom Direktivom o krivotvorenim lijekovima koja se primjenjuje u EU-u, Ruskoj Federaciji i na drugim tržištima). Uz to, slijedimo specifične zahtjeve za ambalažne materijale jer smo svjesni da svakoga dana više od 70 tržišta očekuje primitak naših gotovih proizvoda, za koje su i jezik i sadržaj na pakiranju prilagođeni njihovim individualnim zahtjevima.

Bitan dio naših procesa odvija se u tvornici NOTOL 2, koja je započela s radom 2015. godine. Godine 2018. Krka je proglašena najboljim proizvođačem u Sloveniji te je dobila nagradu „Tvornica godine“, a tvornica NOTOL 2 prepoznata je kao suvremeno proizvodno postrojenje koje primjenjuje visoku razinu digitalizacije, automatizacije i robotizacije, podržanu suvremenim računalnim sustavima. Godine 2022. više od trećine proizvoda Krka grupe proizvedeno je u tvornici NOTOL 2.

Proizvodna postrojenja u zemljama izvan Slovenije bitna su zato što omogućuju opskrbu ključnih tržišta našim proizvodima. Sva ta proizvodna postrojenja i distribucijski centri opremljeni su novom mašinerijom za proizvodnju. Time smo dodatno učvrstili svoj položaj lokalnog proizvođača.

Pružamo visokokvalitetne proizvode, osiguravamo sigurnost zaposlenika te djelujemo brzo i fleksibilno. Imamo velik raspon proizvoda, koji nam omogućuje da se učinkovito prilagodimo zahtjevima svojih brojnih različitih tržišta.

Istražite više

Multiparty banner 1

KVALITETA

Predani smo kvaliteti jer je ona bitan dio svega što radimo.

Više

O NAMA

Neprekidno osnažujemo svoj položaj jedne od vodećih generičkih farmaceutskih tvrtki u svijetu.

Više

ZAPOSLENJE

Stojimo rame uz rame kako bismo njegovali okolinu izgrađenu na uzajamnom povjerenju, poštovanju, suradnji, cjeloživotnom učenju i odgovornom stavu prema poslu koji radimo.

Više