Međunarodna smo farmaceutska grupa koja se, uz matičnu tvrtku, sastoji od podružnica i predstavništava u 45 zemalja širom svijeta, u kojima je zaposleno 45% naše radne snage.

Međunarodna tržišta čine 94% naše prodaje. Krkini proizvodi mogu se naći na policama ljekarni u više od 70 zemalja svijeta – od Lisabona do Vladivostoka te od Nordkappa ili Sjevernog rta do Rta dobre nade.

Široka poslovna mreža
45+
podružnica i predstavništava
45%
radne snage zaposleno je izvan Slovenije
94%
prodaje ostvaruje se na međunarodnim tržištima

POUZDANA OPSKRBA TRŽIŠTA PROIZVODIMA

Povjerenje u Krkine farmaceutske proizvode započinje u našim laboratorijima i proizvodnim postrojenjima. Proizvodnja u Sloveniji, Ruskoj Federaciji, Poljskoj, Hrvatskoj i Njemačkoj, kao i u našim kapacitetima pod dugoročnim najmom u Kini, provodi se u skladu sa strogim europskim standardima.

Kontroliranje svih faza životnog ciklusa proizvoda omogućuje nam da se djelotvornije i učinkovitije prilagodimo pojedinačnim tržišnim izazovima. Digitalizacija i visokoautomatiziran, računalno navođen koncept proizvodnje jamče kontinuiranu visoku kvalitetu naših proizvoda. Stalnim poboljšanjima naših procesa proizvodnje i učinkovitom distribucijom osiguravamo brzu i pouzdanu isporuku svojih proizvoda na tržišta, što ih čini cjenovno pristupačnima širom svijeta.

MARKETINŠKO-PRODAJNA MREŽA

Imamo znanja i umijeća, radnu etiku, kreativnost i snalažljivost. Idemo naprijed s jasnom strategijom i potpunom kontrolom nad svojim poslovnim procesima – od razvoja i proizvodnje do marketinga i prodaje. Surađujemo s liječnicima, ljekarnicima i drugim zdravstvenim djelatnicima. U svakom trenutku na raspolaganju im je nekoliko tisuća naših medicinskih predstavnika, koji im pružaju najnovije informacije o našim proizvodima. Osiguravamo da su u tijeku s najnovijim profesionalnim razvojima i opcijama liječenja našim proizvodima. To im pruža čvrste temelje za donošenje pouzdanih odluka u potrazi za najboljim mogućim opcijama liječenja, od kojih će njihovi pacijenti imati najviše koristi.

ON16SI-mednarodna-prisotnost-Krka-prodajnica-e1650614051659_c1640x920

LIJEKOVE ČINIMO PRISTUPAČNIMA ZA BOLESNIKE DILJEM SVIJETA

Jedan smo od vodećih dobavljača generičkih lijekova na tržištima zapadne, istočne, srednje i jugoistočne Europe, a širimo svoju prisutnost i na prekomorskim tržištima – uglavnom na Bliskom i Dalekom istoku, u Africi, Srednjoj Americi i Kini.

U Sloveniji smo vodeći proizvođač među svim generičkim tvrtkama. Od svih lijekova koji se prodaju u Sloveniji, jedan od njih pet proizvela je Krka.

Istražite više

Multiparty banner 1

O NAMA

Neprekidno osnažujemo svoj položaj jedne od vodećih generičkih farmaceutskih tvrtki u svijetu.

VIŠE

PROIZVODI

Omogućujemo sigurno i učinkovito liječenje visokokvalitetnim lijekovima.

VIŠE

ZNANOST I TEHNOLOGIJA

Povjerenje u Krkine lijekove započinje u našim razvojnim laboratorijima i proizvodnim postrojenjima.

VIŠE