Zdravlje je u središtu našega djelovanja. Zdravlje je naša misija, koju nastojimo ispuniti tako što nudimo velik raspon proizvoda visoke kvalitete i pristupačnih cijena, koji poboljšavaju kvalitetu života i pomažu nam da odgovorno sudjelujemo u oblikovanju svijeta.

Na umu uvijek imamo zadovoljstvo pacijenata i drugih klijenata, od razvoja proizvoda do trenutka njihove uporabe. Vodi nas stalna želja za istraživanjem i održavanjem visoke kvalitete u svemu što radimo. Uz pomoć našeg vertikalno integriranog poslovnog modela, na odgovoran i održiv način pružamo vrijednost svim uključenim dionicima.

Načini poslovanja kojima se vodimo u donošenju poslovnih odluka i ispunjavanju svoje vizije određeni su našim vrijednostima. Želimo postići uravnotežen i održiv razvoj, koji će pridonositi zaštiti zdravlja, očuvanju prirodnog okoliša i razvoju lokalne zajednice.

Naša iskustva, inovacije i poštovanje svih živih bića i okoliša omogućuju nam da stvaramo nadu i gradimo povjerenje.

MISIJA


ŽIVJETI ZDRAV ŽIVOT.

Naša suvremena tehnologija te znanja i umijeća omogućuju ljudima održavanje i poboljšanje zdravlja te bolju kvalitetu života.

VIZIJA


NEPREKIDNO KONSOLIDIRAMO SVOJ POLOŽAJ JEDNE OD VODEĆIH GENERIČKIH FARMACEUTSKIH KOMPANIJA NA SVIJETU.

Interni razvoj proizvoda, međunarodne veze, fleksibilnost i učinkovitost omogućuju nam da ostvarimo svoju viziju vibrantne i inovativne generičke farmaceutske tvrtke.

VRIJEDNOSTI


Znanje, kompetencije, inovacije, dobre radne navike i kreativnost pomažu nam da brzo djelujemo. Naš je cilj biti prvi. Nastojimo ostvariti taj cilj, ne samo u prodaji, već i u otkrivanju novih tržišnih prilika. Kako bismo to postigli, učinkovito smo skratili proces razvoja, ubrzali dobivanje registracijske dokumentacije te radili na uravnoteženoj proizvodnji i distribuciji. Brze reakcije i sposobnost prilagodbe pomažu nam da savladamo sve prepreke na koje nailazimo zbog različitih tržišnih i zakonodavnih zahtjeva. Fleksibilnim rješenjima opravdavamo povjerenje svojih partnera.

Krkini zaposlenici njeguju dobre odnose. S pomoću njih održavamo stav poštovanja prema svojim partnerima: kupcima, dobavljačima, vlasnicima i svim drugim osobama s kojima dijelimo okolinu. Samo nam dobri i iskreni međuljudski odnosi mogu omogućiti da kombiniramo poslovni uspjeh sa svojom misijom.

Jedini ispravan način za postizanje vrhunskih rezultata jest oblikovati atmosferu koja potiče inventivnost i domišljatost. Zbog toga potičemo sve svoje suradnike da prezentiraju svoje ideje, a ako su one dobre, da ih i implementiraju. Potičemo zaposlenike da traže nove načine postizanja zadovoljstva klijenata. Zadatke koji su nam povjereni izvršavamo najbolje što možemo. Cilj nam je dati sve od sebe te pritom biti što učinkovitiji i što brži.

.

Istražite više

Multiparty banner 1

RAZVOJNA STRATEGIJA

Petogodišnja razvojna strategija Krka grupe služi kao nacrt naših budućih operacija.

VIŠE

ODRŽIVOST

Možemo se smatrati uspješnima samo ako naš uspjeh pozitivno utječe na okoliš i zajednicu.

Više

UPRAVLJANJE

Integritet i predanost najvišim etičkim standardima temelji su naše poslovne priče.

Više