Predstavljanje kompanije

Krka se nalazi u samom vrhu generičkih farmaceutskih kompanija u svijetu. Već više od 60 godina uspješno primjenjujemo našu strategiju i slijedimo našu misiju i viziju.

Djelatnosti

Krkina osnovna djelatnost je proizvodnja i prodaja lijekova koji se izdaju na recept, bezreceptnih preparata i veterinarskih proizvoda. Djelatnost kompanije dopunjuju zdravstveno-turističke usluge.

Tržišta

Naši se proizvodi prodaju u više od 70 zemalja. U okviru strategije poslovanja postavili smo sami sebi cilj uravnotežene prodaje na pet različitih regija: Slovenija, Srednja Europa, Jugoistočna Europa, Istočna Europa, Zapadna Europa i prekomorska tržišta.

Istraživanje i razvoj

U Krki intenzivno razvijamo inovativne generičke lijekove s dodanom vrijednošću koji su plod našeg vlastitog znanja čime im osiguravamo glavne prednosti godinama nakon dolaska na tržište. Svi naši lijekovi su vrlo kvalitetni, učinkoviti i sigurni. Naši proizvodi su na tržište plasirani pod vlastitim zaštićenim imenima.

Kvaliteta

Krka proizvodi generičke lijekove koji se po kvaliteti, sigurnosti i učinkovitosti mogu mjeriti s lijekovima vodećih svjetskih farmaceutskih kompanija. Kvalitetu, u najširem smislu riječi, stvaraju, održavaju i za nju su odgovorni svi zaposlenici kompanije. Krka sistemskim pristupom želi uspješno odgovoriti na sve  zahtjeve kupaca i postići postavljene ciljeve poslovanja.

Ulaganja

Stratešku orijentaciju u razvoju vlastitih generičkih lijekova ostvarujemo također i ulaganjima u razvojno-istraživačke kapacitete s vlastitim proizvodno-distribucijskim centrima u svijetu.

Briga o zaposlenicima

Krkini poslovni uspjesi temelje se na predanosti i znanju naših zaposlenika. U Krki smo predani zapošljavanju, motiviranju i zadržavanju odanog i sposobnog osoblja te izgradnji međunarodne korporacijske kulture. Ulaganja u znanje i napredovanje svih naših zaposlenika pomažu im da budu među najboljima na svom području rada.