Prodaja

Prodaja je jedno od ključnih područja u tvrtki i Grupi. Medicinski predstavnici u segmentu marketinga pokretači su potražnje za Krkinim proizvodima na raznim tržištima, dok oni koji rade u segmentu prodaje osiguravaju postizanje ciljeva prodaje.

Z46SI-zaposlitev-podrocje-dela-prodaja-Krka-prodaja-c1640x920-M21

Brinemo se za distribuciju proizvoda te osiguravamo optimalnu uspješnost prodaje na temelju potražnje na tržištu. Primamo i obrađujemo narudžbe, distribuiramo proizvode, sastajemo se s klijentima, dogovaramo poslove i ugovore te osiguravamo da tvrtka nikad ne ostane bez proizvoda namijenjenih za prodaju. Nadziremo cijeli proces prodaje i pratimo uplate i dugovanja klijenata. U Sloveniji je naša dodatna zadaća održavanje odnosa sa zdravstvenim djelatnicima.

SVAKI DAN VIŠE OD 50 MILIJUNA BOLESNIKA UZIMA KRKINE LIJEKOVE.

Među vodećim smo proizvođačima generičkih proizvoda u svijetu. Tijekom 70 godina narasli smo u grupu koja, uz matično društvo u Sloveniji, također uključuje nekoliko podružnica i predstavničkih društava u više od 45 zemalja. Svoje proizvode prodajemo u više od 70 zemalja.

Saznajte više o radu u prodaji izravno od Krkinih zaposlenika.

Istražite više

Multiparty banner 1

ZAŠTO RADITI U KRKI?

Stojimo rame uz rame kako bismo njegovali okolinu izgrađenu na uzajamnom povjerenju, poštovanju, suradnji, cjeloživotnom učenju i odgovornom stavu prema poslu koji radimo.

Više

PRIDRUŽITE NAM SE

Trenutno slobodna radna mjesta.

Više

MEĐUNARODNA PRISUTNOST

Naši proizvodi dostupni su diljem svijeta.

Više